fredag 20 november 2009

Tapeter

Tapeter är ju ett projekt som är ständigt pågående skulle jag vilja säga... varenda ledig stund sitter jag och surfar på tapetsajter och kollar inredningstidningar.
Två rum är dock klara (för tillfället iallafall), köket blir en traditionellt rutig tapet från Sandbergs, Rut heter den.

I vardagsrummet har vi valt en Morristapet, vilket är ganska förvånande för mig. Tapeter överhuvudtaget är förvånande... jag har länge varit en helvit människa... lätt att byta stil och känsla... nu finner jag att jag längtar efter dova mustiga tapeter och mörka rum... kan det vara åldern??? Riktigt dit har jag inte vågat gå ännu, men en mönstrad tapet i grå-beiga toner blir det i vardagsrummet...

Vad gäller ganska mycket av de övriga utrymmena så lutar det nog åt en tapet från Duro i en bruten vit färg, detta för att slippa bredspackla och måla... Så egentligen är det bara sovrummen som skall väljas till, men det är nog så svårt... jag kan inte besluta mig för om jag vill ha det ljust och luftigt eller mörkt och mysigt, eller bara färgglatt... förslag mottages vänligt men bestämt!

2 kommentarer:

  1. Jens och Sussi har snygga tapeter i barnens rum - kolla med dom..

    Jessan

    SvaraRadera
  2. Bra idé, det skall jag göra...

    SvaraRadera