tisdag 7 september 2010

Slut på pengar...

Det som alla förutspådde och som jag inte trodde på har nu inträffat... pengarna är på upphällningen. Trots minituöst planerande och budgeterande har det nu spruckit. Det rasar in fakturor på allehanda saker som på något märkligt sätt inte legat med i offerterna, men ändå "måste" göras... bara en sådan sak som att leverans av vitvarorna helt plötsligt kostade 25% av vad vitvarorna kostade... va??? Och jag blir så trött på att ringa och bråka om fakturor hela, hela tiden.... det känns som att alla försöker blåsa en.
Och nu när det roliga skall börja, nämligen all inredning. Och det finns verkligen en miljoooon saker man vill köpa... så Trisslotter eller ett litet lätt bankrån verkar vara enda utvägen.

I väntan på nya pengar så drömmer jag iallafall om allt jag vill köpa t.ex. detta fina skåp från butikraja.se

Det skulle jag ha i köket och ha en massa porslin i.



Eller de fina HImlakuddarna... dom skulle sitta som en smäck i myssoffan vid TV:n!



Eller den här mattan från Day Home, som jag bara måååååååååste ha... och stor skall den vara, 250x300 cm...

2 kommentarer:

  1. Men så trist..det är inte roligt när budgeten spricker. Jag håller med om att det dykt upp en del grejer som ingen riktigt talat om tidigare och man känner sig till slut som en tjatmaja. Hoppas du hittar någon skatt så du kan handla lite fint sen ändå!!

    SvaraRadera
  2. Ja, egentligen så är det ju verkligen ett i-landsproblem. Man behöver ju inte så väldans mycket prylar... men ändå... man har ju ett sådant uppdämt behov av att pynta....

    SvaraRadera