tisdag 19 januari 2010

Byggmöte!

Efter en något skakig första vecka, så var vi inte alltför positivt inställda när vi blev kallade till byggmöte idag på morgonen. Lagom exalterade så besökte vi ju nämligen huset typ 10 ggr förra veckan, och på en vecka så hade det i princip inte hänt något.
När dessutom vår KA var ute på bygget igår för att kontrollera och meddelade att det var helt tomt och att det inte verkade som om någon jobbat på hela dagen, så började vi verkligen sloka... var det såhär det skulle bli??? En evig väntan och ingen leverans??
Döm då vår förvåning när vi dök upp klockan 10 idag, och hux flux så var alla väggarna på nedre planet resta och med skivor på?? Hur... när... åååhh tack så mycket...
Superglada blev vi men något stressade när snickaren meddelade att elektrikern skall in och börja imorgon... hoppsan, det var han ju inte förberedd på... alltså blir det ett snabbt möte med elektriker imorgon för att spika var allt skall sitta... för att han sedan skall in och börja jobba torsdag...
En annan detalj är att vi på grund av en miss från husfabriken fått lite för lite reglar, och att vi blev tvugna att komplettera, samt att en plastfolie som skall läggas inte kan hittas någonstans (kommer förmodligen fram i vår när det töar).
Alltså ringde jag Allmogehus för att klaga lite, och blev så glad när man blir mött med enbart välvilja... Såklart kan vi köpa till virke, vi skall bara skicka kvittona till Allmogehus så drar de av det, och de skickar nya rullar med plastfolie, hittar vi de andra så är det bara att skicka tillbaka dem... Så himla skönt att de verkligen ställer upp känner jag... jag är jätteglad att jag valde dem!
Imorgon är det dessutom dags för möte med köksleverantören, för att göra sista beställningarna och finjusteringarna på köket... min favoritdel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar